<p>Herfst-happening 2012 Zorghoeve Sint-Jansberg VZW</p>

Herfst-Happening 2012
                                                                 

<p>Zorghoeve Sint-Jansberg VZW, Hartige Herfsthappening.</p>

Tijdens de Hartige Herfsthappening op zondag, 7 oktober 2012 kon iedereen terecht bij ons op de zorghoeve om allereerst een zicht te hebben op datgene wat we samen met onze jongvolwassenen met autisme al gerealiseerd hebben.
Op de Herfsthappening kon u genieten van alle pracht in onze serres en genieten van onze paarden en kwam u langs verschillende kraampjas waar onze jongvolwassenen hun creaties hadden tentoongesteld alsook langs kraampjes waar een aantal genodigden hun kennen en kunnen die dag aan u lieten toennen. Zo was het mogelijk om mensen die aan scrapbooking en quilten doen aan het werk te zien.
Ook aan de kinderen werd er gedacht : het springkasteel, de schminkstand, een ritje op 1 van de Haflingers ‘Luca’ (op bepaalde tijdstippen ! want we denken ook aan het welzijn van onze dieren…),…stoepkrijten,…

Er was zelfs een toffe wedstrijd die dag waaraan u kan deelnemen om één van de mooie prijzen in de wacht te slepen…
Aan de inwendige mens hebben we zeker ook gedacht ! U kon iets nuttigen aan de diverse eetkraampjes alsook op ons herfstterras in één van onze serres.
Kortom, eiengelijk probeerde we u, samen met onze jongeren een gezellige herfstdag aan te bieden waarbij u kon genieten van de creaties van onze jongeren. Wij hopen maar denken wel dat ons dit gelukt is. Aan alle bezoekers een dikke DANKJEWEL! 

 © All rights reserved to Zorghoeve Sint-Jansberg VZW - Website build by Jeroen Nelissen