<p>Lentefair 2013 Zorghoeve Sint-Jansberg VZW</p>

Lentefair 2013
                                                

<p>Lentefair 2013 door Zorghoeve Sint-Jansberg VZW</p>

Op zondag 7 april 2013 zette Zorghoeve Sint-Jansberg zijn deuren weer wijd open voor de jaarlijkse Lentefair. 

Een jaar later, 7 april 2013, was het weer zover, een tweede editie van onze Lentefair. Na een jaar hard gewerkt te hebben was het weer tijd om te laten zien wat onze jongeren weer allemaal hebben bereikt. Dit was dan ook weer de opzet van onze Lentefair, de bezoeker te informeren over wij samen met onze jongeren het afgelopen jaar wel niet allemaal weer hebben bereikt.

Ook dit jaar werd onze plantenkwekerij omgetoverd tot een hele 'marktplaats' met tal van kraampjes waaronder kraampjes met de creaties van onze jongeren, eetkraampjes, kraampjes waar externe mensen hun werken aanboden,... 

Niet enkel de kraampjes waren er te bezichtigen, ook werden er optredens gegeven door onze jongeren. Dit ondermeer door onze eigen dochter Hanne die een dans optreden gaf, door Marlon die een Michael Jackson immitatie naar voor bracht en nog zoveel meer. Zeker de moeite om eens te zien ;)

Ook dit jaar mochten we weer mooie bemoedigende woorden, schouderklopjes, het respect en de be- en verwondering van meer dan 650 bezoekers aanhoren, dit doet ons allemaal altijd deugd. Een zeer geslaagd evenement alweer waarbij alle partijen voldoening kregen.

Vandaar een hele dikke merci allemaal!

© All rights reserved to Zorghoeve Sint-Jansberg VZW - Website build by Jeroen Nelissen