<p>De toekomst van Zorghoeve Sint-jansberg</p>

ONZE TOEKOMST
                                        

Ondertussen kunnen we meegeven dat het 'Kookatelier' Goesting een feit is...

Samen met Jos hebben de jongvolwassenen mee geholpen bij het afbreken, opruimen en weder opbouwen van de ruimte die momenteel helemaal geschilderd, bemeubeld en verder ingericht werd door ons zorgteam. Een prachtige ruimte waar ondertussen reeds een heel deel bakworkshops hebben plaats gevonden alsook een workshop 'Confituur maken' o.l.v. Madam Confituur :-) Ook hier hebben de jongvolwassenen weer veel kennis en vaardigheden opgedaan om tijdens een volgend project opnieuw te kunnen toepassen...

In dit kookatelier gaan onze jongvolwassenen gerechten klaarmaken mbv visuele stappenplannen om te komen tot een maximum aan zelfredzaamheid.
Deze gerechten zijn voor eigen gebruik maar wensen we dan ook achteraf aan te bieden aan de bezoekers van ons fietsterras ‘Is ’t nog ver ?’.

WAAR WE VERDER NOG OVER DROMEN...
                                                                                 

Sportatelier waar de jongeren met elkaar kunnen darten, pingpongen, voetballen, snookeren, badmintonnen, ….
Van deze faciliteiten kunnen ze gebruik maken wanneer ze even dienen te ‘wachten’ (tijdens pauzes bijvoorbeeld) of wanneer ze zich niet lekker in hun vel voelen of gewoon tijdens logeerdagen om de vrije tijd in te vullen.

© All rights reserved to Zorghoeve Sint-Jansberg VZW - Website build by Jeroen Nelissen